EF på Hawaii

EF sin skole på Hawaii ligger i vakre Honolulu som er hovedstaden på Hawaii, og er kjent for sine vakre strender og mangfoldig kultur. EF holder sentralt til, og har vakker utsikt til havet og det er kort vei til alt du måtte trenge.

Mens vi andre må finne frem høst- og vinterklær, skal altså Jonna tilbringe to uker på denne vakre (og varme!) øya. Er du litt misunnelig??

Vi kan skreddersy dine ønsker slik at du får den opplevelsen du ønsker. Ta kontakt med oss i dag og vi kan realisere drømmen om Hawaii for deg! Ring oss på 22 94 12 30 og ta en uforpliktende prat i dag.

Jonna på vårt infomøte i vår

Om EF Norge

EF Education First er verdens største leverandør av språkreiser, språkkurs, akademiske programmer og kulturell utveksling. EF har siden 1965 sendt folk i alderen 10 - 80 år på språkkurs over hele verden, og vi skreddersyr språkkurs fra 2 uker og oppover i engelsk, fransk, tysk, spansk eller mandarin. I dag har vi skoler på over 40 destinasjoner, og tilbyr utveksling på videregående nivå over hele verden. Vi tilbyr også akademisk rettede studier og kan være din vei til prestisjefylte universiteter. Ta kontakt i dag for en uforpliktende prat, og bli en del av EFs fantastiske verden!
Dette innlegget ble publisert i Jonna i Hawaii. Bokmerk permalenken.

2 svar til EF på Hawaii

  1. Hawaii er et kjempefint sted!
    Storkoste meg der to og en halv uke i Januar. 😉

Legg igjen en kommentar