EF Et språkkurs i Utlandet

Hos EF tror vi ikke på “one-size-fits-all” språklæring. Derfor tilbyr vi kurs som passer dine behov. Med kursstart hver mandag hele året og en fleksibel kurslengde fra 2-52 uker kan du velge akkurat den lengden og den intensiteten som passer deg best, samt de valgfagene du ønsker.

Inspiserte og godkjente skoler

EFs skoler blir kontinuerlig inspisert og godkjent i henhold til de høyeste standarder satt av respekterte organisasjoner som British Council, EAQUALS, ACCET, NEAS og mange andre offentlige godkjente læringsinstitusjoner. Etter endt kurs vil du sitte igjen med EF kursbevis, Internship Certificate og offisielle eksamensbevis.

Samarbeid med University of Cambridge

Som student  ved en av EFs engelskspråklige skoler vil du ta den banebrytende språktesten EF Cambridge English Level Test, som er utviklet i samarbeid med University of Cambridge. Språktesten gir studenter nøyaktig progresjon og språkmessige nivå etter endt språkkurs, i henhold til internasjonal godkjent standard. 

Skreddersydde og fleksible kurs

EF tilbyr skreddersydde og fleksible språkkurs for studenter og voksne i alle aldre. Ved å eie og lede sine egne skoler utvikler de det optimale læringsmiljø for deres studenter, med flotte fasiliteter utstyrt med det siste innen moderne undervisningsteknologi. Egeneide skoler fører også til at studentene blir fulgt opp 100% fra bestilt språkkurs, under oppholdet og til de er hjemme igjen.

Bestill GRATIS brosjyre her.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s